Preliminär­ansökan

Ange dina totala boendekostnader (hyra eller bostadsrättsavgift, amortering, ränta, el och vatten). Räkna enbart din del av boendekostnaderna, ej vad eventuella övriga personer i hushållet betalar.

Ange dina sammanlagda kostnader för övriga krediter och lån per månad.

Anställningsform
Delar boende med annan vuxen?
Hur många barn under 18 år har du?
BankID Logo

Starta BankID-appen

i din mobiltelefon

BankID Logo

Mobilt BankID

Säker identifiering

När du signerar med Mobilt BankID godkänner du användarvillkoren, samt att du intygar att du inte är på obestånd eller har några aktuella betalningsförläggande hos kronofogdemyndigheten.

Preliminärt kredit­utrymme

Tack för din preliminäransökan. Beskedet ovan är preliminärt och helt baserat på uppgifterna vi inhämtat från kreditupplysningen. Kreditupplysningen påverkar inte din kreditvärdighet och delas inte med andra långivare eller banker.
I samband med lansering av Divide kommer vi att kontakta dig med förfrågan om att bli kund hos oss. Vi arbetar skyndsamt för möjligheten att erbjuda dig en kontokredit, till dess tackar vi för ditt tålamod.

Preliminärt kreditutrymme

Tack för din preliminäransökan. Baserat på de uppgifter vi inhämtat har vi inte möjligheten att erbjuda ett preliminärt kreditutrymme. Vi tar hänsyn till bland annat din deklarerade inkomst och generella levnadskostnader. Nedan kan du se våra grundkrav:

          Du är välkommen att ansöka igen när vi har lanserat.

          Har du några frågor? Kontakta oss gärna